TR | EN
Araş. Gör. Esra KARABULUT
Araş. Gör. Esra KARABULUT
  • E-Posta: email

1) EĞİTİM

 

Derece

Bölüm/Anabilim Dalı

Üniversite

Yıl

Yüksek Lisans

Gıda Mühendisliği A.B.D.

Hacettepe Üniversitesi

2023- Devam ediyor

Lisans

Gıda Mühendisliği Bölümü

Hacettepe Üniversitesi

2018-2023

 

2 )  AKADEMİK ÜNVANLAR

Ünvan

Görev Yeri

Yıl

Arş. Gör.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

2025-

 

3) YAYINLAR

3.1. Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

  • Final product characteristics of ice cream enriched with fibrillated milk protein Karabulut E., Bulat T., Topcu A. 5th Online Dairy Science and Technology Symposium, Athens, Yunanistan, 23 - 26 Haziran 2025, ss.2, (Özet Bildiri)(Sözlü Sunum)
  • Yüksek proteinli dondurma üretiminde fibrile süt proteini kullanımı ve bunun son ürün kalitesine etkileri Karabulut E., Çelebi E., Bulat T., Topcu A. , 3. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.89, (Özet Bildiri)(Poster Sunumu) 

4)   PROJELER

  • Dondurma Karışımına Fibrile Süt Proteini Takviyesi ve Son Ürünün Kalitesi Üzerindeki Etkileri, Karabulut E., TOPCU A., TÜBİTAK Projesi, 2209-B - Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2023 – 2024 (Sanayi Ortağı: Algida/UNILEVER, Ece Çelebi)

5) BURSLAR

  • (2024 - Devam Ediyor) 2210-A Yurt İçi Genel Yüksek Lisans Burs Programı, TÜBİTAK

6) PROJELER

  • (2021-2022) 2247 - C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR), TÜBİTAK, Gelecek Yetişkinler İçin Sağlıklı İşlenmiş Gıda Tasarımı: Unlu Mamüller İçin Şeker Azaltma Stratejilerinin Geliştirilmesi (Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Vural GÖKMEN) (Sanayi Ortağı: Eti)
  • (2023-2025) Teydeb-1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı, TÜBİTAK, Dondurma Üretimi Artiklarinin Geri Kazanimi İçin Uygun Proses Stratejilerinin Geliştirilmesi, (Proje Yürütücüsü: Prof. Dr. Ali TOPCU) (Sanayi Ortağı: Magnum Company, Ece Çelebi)