|
Lisansüstü Program Çıktıları |
1 |
Mühendislik alanındaki bilgiye erişme, değerlendirme, yorumlama ve uygulama becerisine sahiptir. |
2 |
Bilimsel araştırma tasarlama, uygulama ve değerlendirme becerisine sahiptir. |
3 |
Farklı disiplinlerden gelen bilgileri bütünleştirir. |
4 |
Mühendislik problemlerini oluşturma ve çözmede yöntem geliştirme becerisine sahiptir. |
5 |
Sistem ve süreç tasarımlarında yeni ve özgün fikirler geliştirme ve uygulama becerisine sahiptir. |
6 |
Gıda teknolojisinde uygulanan modern teknik ve yöntemler hakkında geniş bilgi sahibidir. |
7 |
Uzmanlık alanındaki faaliyetlerin oluşturulmasında ve işletilmesinde aktif rol oynar. |
8 |
Çalışmaları için bilişim teknolojilerini (sunum, kelime işlemci, istatistik ve grafik yazılımları) etkin bir şekilde kullanır. |
9 |
Uzmanlık alanı ile ilgili konularda gıda sektörüne danışmanlık yapmak için gerekli donanıma sahiptir. |
10 |
Çalışmalarının sonuçlarını ulusal ve uluslararası düzeyde, yazılı veya sözlü olarak sistematik olarak genişletme becerisine sahiptir. |
11 |
Uzmanlık alanı ile ilgili bir sorunun grup lideri olarak sorumluluğunu üstlenir ve gıda endüstrisi sorunlarının çözümünde aktif rol oynar. |