| DERSLER |
PROGRAM ÇIKTILARI |
| PÇ-1 |
PÇ-2 |
PÇ-3 |
PÇ-4 |
PÇ-5 |
PÇ-6 |
PÇ-7 |
PÇ-8 |
PÇ-9 |
PÇ-10 |
PÇ-11 |
| UZMANLIK ALAN DERSİ (YL) |
X |
X |
X |
X |
|
|
|
|
|
|
|
| YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI |
X |
X |
X |
X |
|
|
|
|
|
|
|
| SEMİNER |
X |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| LİPİD KİMYASI |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
|
|
|
| TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ |
|
X |
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
X |
| BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
X |
|
|
| GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ |
X |
|
|
X |
X |
X |
|
|
X |
|
|
| GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALARI |
X |
|
X |
X |
|
|
|
X |
X |
|
|
| MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ |
|
X |
X |
|
X |
X |
|
X |
|
|
X |
| GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
|
| TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
|
| BİYOAKTİF MADDELER VE FONKSİYONEL GIDALAR |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
| KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
| ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE KRİTERLERİ |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
|
|
|
| GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ |
X |
|
X |
|
|
X |
|
|
|
|
|
| GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL. |
X |
X |
|
X |
|
|
|
|
|
X |
|
| GIDALARDA RAF ÖMRÜ |
X |
X |
|
X |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
| İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
| ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ |
X |
|
|
|
|
|
X |
|
X |
|
X |
| ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNT. |
X |
|
X |
|
|
|
X |
|
|
|
X |
| KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ |
X |
|
|
|
|
X |
X |
|
X |
|
X |
| ŞEKER VE ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
|
X |
| FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ |
|
|
|
X |
|
X |
X |
|
X |
|
|
| PEYNİR TEKNOLOJİSİ |
X |
X |
X |
|
X |
X |
|
|
|
|
|
| KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
X |
|
|
|
|
|
X |
|
X |
|
X |
| GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ |
|
X |
X |
|
|
X |
|
|
|
X |
|
| BİSKÜVİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ |
|
X |
|
|
X |
|
X |
X |
|
|
|
| MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR |
X |
X |
|
|
X |
X |
|
|
|
|
|
| GIDALARDA ISIL İŞLEM HESAPLAMALARI |
X |
|
|
X |
|
X |
|
X |
|
|
|
Son Güncelleme Tarihi: 18.10.2024