GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
LİSANSÜSTÜ PROGRAMI DERS DEĞERLENDİRME ANKETLERİ
Dersler |
Anket Erişim Linkleri |
BİSKÜVİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ |
|
BİYOAKTİF MADDELER VE FONKSİYONEL GIDALAR |
|
BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ |
|
ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ |
|
ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNT. |
|
EXPERIMENTAL DESIGNS AND STAT.APPROAC.IN FOOD ENG. |
|
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ |
|
GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALARI |
|
GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ |
|
GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ |
|
GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL. |
|
GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER |
|
GIDALARDA ISIL İŞLEM HESAPLAMALARI |
|
GIDALARDA RAF ÖMRÜ |
|
GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ |
|
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ |
|
KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ |
|
KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ |
|
KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ |
|
LIPID CHEMISTRY |
|
LİPİD KİMYASI |
|
MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR |
|
MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ |
|
PEYNİR TEKNOLOJİSİ |
|
PHYSICAL PROPERTIES OF FOODS |
|
POWDER TECHNOLOGIES IN FOOD ENGINEERING |
|
ŞEKER VE ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ |
|
TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ |
|
TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
|
ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE KRİTERLERİ |
|
YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI |
|
UZMANLIK ALAN DERSİ |
|
SEMİNER DERSİ |