TR | EN
Lisansüstü Ders Değerlendirme Anketleri

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMI DERS DEĞERLENDİRME ANKETLERİ

 

Dersler

Anket Erişim Linkleri

BİSKÜVİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

Link

BİYOAKTİF MADDELER VE FONKSİYONEL GIDALAR

Link

BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ

Link

ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ

Link

ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNT.

Link

EXPERIMENTAL DESIGNS AND STAT.APPROAC.IN FOOD ENG.

Link

FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ

Link

GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALARI

Link

GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Link

GIDA KALİTE VE GÜVENLİĞİ

Link

GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL.

Link

GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER

Link

GIDALARDA ISIL İŞLEM HESAPLAMALARI

Link

GIDALARDA RAF ÖMRÜ

Link

GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

Link

İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ

Link

KAKAO VE ÇİKOLATA TEKNOLOJİSİ

Link

KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

Link

KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

Link

LIPID CHEMISTRY

Link

LİPİD KİMYASI

Link

MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR

Link

MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ

Link

PEYNİR TEKNOLOJİSİ

Link

PHYSICAL PROPERTIES OF FOODS

Link

POWDER TECHNOLOGIES IN FOOD ENGINEERING

Link

ŞEKER VE ŞEKERLEME TEKNOLOJİSİ

Link

TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ

Link

TOZ GIDALAR TEKNOLOJİSİ

Link

ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE KRİTERLERİ

Link

YÜKSEK LİSANS TEZ ÇALIŞMASI

Link

UZMANLIK ALAN DERSİ

Link

SEMİNER DERSİ

Link