GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
LİSANS PROGRAMI DERS DEĞERLENDİRME ANKETLERİ
Dersler |
Müfredat |
Yabancı Dil II / İngilizce II |
|
Yabancı Dil I / İngilizce I |
|
Türk Dili II |
|
Türk Dili I |
|
Organik Kimya |
|
Matematik II |
|
Matematik I |
|
Kimya |
|
İş Sağlığı ve Güvenliği-II |
|
İş Sağlığı ve Güvenliği-I |
|
İstatistik ve Deneme Metodları |
|
Fizik II |
|
Fizik I |
|
Diferansiyel Denklemler |
|
Biyoloji |
|
Bilgisayar Destekli Çizim |
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II |
|
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-I |
|
Analitik Kimya |
|
Yağ Teknolojisi |
|
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri |
|
Temel Bilişim Teknolojileri |
|
Tahıl ve Öğütme Teknolojisi |
|
Süt Bilimi ve Teknolojisi |
|
Reaksiyon Kinetiği |
|
Proses Tasarım |
|
Mühendislik Termodinamiği |
|
Mezuniyet Çalışması-II |
|
Mezuniyet Çalışması-I |
|
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi |
|
Mesleki Staj |
|
Isı ve Kütle Transferi |
|
Gıda Mühendisliğine Giriş |
|
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri |
|
Gıda Mikrobiyolojisi |
|
Gıda Kimyası |
|
Gıda Biyoteknolojisi |
|
Gıda Biyokimyası |
|
Et Bilimi ve Teknolojisi |
|
Enstrümental Gıda Analizleri |
|
Enerji ve Kütle Denkliği |
|
Akışkanlar Mekaniği |
|
Zeytin ve Zeytinyağı İşleme Teknolojisi |
|
Yağ Teknolojisinde Yeni Teknikler |
|
Ürün Geliştirme ve Optimizasyonu |
|
Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi |
|
Süt Yan Ürünleri Teknolojisi |
|
Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi |
|
Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi |
|
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi |
|
Soğuk Tekniği |
|
Proje Hazırlama ve Değerlendirme |
|
Özel Gıdalar |
|
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri |
|
Mesleki İngilizce |
|
Kahvaltılık Tahıl ve Ekstrüde Ürünleri Teknolojisi |
|
İşletme Organizasyonu ve Yönetimi |
|
İçme Suyu Teknolojisi |
|
Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi |
|
Gıda Muhafaza Teknikleri |
|
Gıda Moleküler Biyolojisi |
|
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü |
|
Gıda Lojistiği |
|
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji |
|
Gıda İşletme Sanitasyonu |
|
Gıda Fiziği |
|
Gıda Endüstri Makinaları |
|
Gıda Endüstri Atıkları ve Atık Değerlendirme |
|
Gıda Ambalajlama İlkeleri |
|
Fonksiyonel Gıdalar |
|
Et Ürünleri İşleme Teknolojisi |
|
Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu |
|
Enzim Bilimi |
|
Endüstriyel Yemek Teknolojisi |
|
Endüstriyel Mikrobiyoloji |
|
Bisküvilik ve Makarnalık Buğday Ürünleri |
|
Beslenme İlkeleri |
|
Araştırma ve Deneme Metotları |
|
Gıda Ekonomisi |
|
Duyusal Analiz |
|
Genel Mikrobiyoloji | Link |
Kariyer Planlama | Link |
İçecek Teknolojisi | Link |
Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri-I | Link |
Gıda İşleme ve Analiz Teknikleri-II | Link |