TR | EN
Lisans Ders Değerlendirme Anketleri

GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

LİSANS PROGRAMI DERS DEĞERLENDİRME ANKETLERİ

 

Dersler

Müfredat

2023-2024 Öncesi
2023-2024
2024-2025 ve Sonrası

Yabancı Dil II / İngilizce II

Link

Link

Link

Yabancı Dil I / İngilizce I

Link

Link

Link

Türk Dili II

Link

Link

Link

Türk Dili I

Link

Link

Link

Organik Kimya

Link

Link

Link

Matematik II

Link

Link

Link

Matematik I

Link

Link

Link

Kimya

Link

Link

Link

İş Sağlığı ve Güvenliği-II

Link

Link

Link

İş Sağlığı ve Güvenliği-I

Link

Link

Link

İstatistik ve Deneme Metodları

Link

Link

Link

Fizik II

Link

Link

Link

Fizik I

Link

Link

Link

Diferansiyel Denklemler

Link

Link

Link

Biyoloji

Link

Link

Link

Bilgisayar Destekli Çizim

Link

Link

Link

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II

Link

Link

Link

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-I

Link

Link

Link

Analitik Kimya

Link

Link

Link

Yağ Teknolojisi

Link

Link

Link

Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri

Link

Link

Link

Temel Bilişim Teknolojileri

Link

Link

Link

Tahıl ve Öğütme Teknolojisi

Link

Link

Link

Süt Bilimi ve Teknolojisi

Link

Link

Link

Reaksiyon Kinetiği

Link

Link

Link

Proses Tasarım

Link

Link

Link

Mühendislik Termodinamiği

Link

Link

Link

Mezuniyet Çalışması-II

Link

Link

Link

Mezuniyet Çalışması-I

Link

Link

Link

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

Link

Link

Link

Mesleki Staj

Link

Link

Link

Isı ve Kütle Transferi

Link

Link

Link

Gıda Mühendisliğine Giriş

Link

Link

Link

Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri

Link

Link

Link

Gıda Mikrobiyolojisi

Link

Link

Link

Gıda Kimyası

Link

Link

Link

Gıda Biyoteknolojisi

Link

Link

Link

Gıda Biyokimyası

Link

Link

Link

Et Bilimi ve Teknolojisi

Link

Link

Link

Enstrümental Gıda Analizleri

Link

Link

Link

Enerji ve Kütle Denkliği

Link

Link

Link

Akışkanlar Mekaniği

Link

Link

Link

Zeytin ve Zeytinyağı İşleme Teknolojisi

Link

Link

Link

Yağ Teknolojisinde Yeni Teknikler

Link

Link

Link

Ürün Geliştirme ve Optimizasyonu

Link

Link

Link

Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi

Link

Link

Link

Süt Yan Ürünleri Teknolojisi

Link

Link

Link

Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi

Link

Link

Link

Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi

Link

Link

Link

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi

Link

Link

Link

Soğuk Tekniği

Link

Link

Link

Proje Hazırlama ve Değerlendirme

Link

Link

Link

Özel Gıdalar

Link

Link

Link

Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri

Link

Link

Link

Mesleki İngilizce

Link

Link

Link

Kahvaltılık Tahıl ve Ekstrüde Ürünleri Teknolojisi

Link

Link

Link

İşletme Organizasyonu ve Yönetimi

Link

Link

Link

İçme Suyu Teknolojisi

Link

Link

Link

Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi

Link

Link

Link

Gıda Muhafaza Teknikleri

Link

Link

Link

Gıda Moleküler Biyolojisi

Link

Link

Link

Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü

Link

Link

Link

Gıda Lojistiği

Link

Link

Link

Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji

Link

Link

Link

Gıda İşletme Sanitasyonu

Link

Link

Link

Gıda Fiziği

Link

Link

Link

Gıda Endüstri Makinaları

Link

Link

Link

Gıda Endüstri Atıkları ve Atık Değerlendirme

Link

Link

Link

Gıda Ambalajlama İlkeleri

Link

Link

Link

Fonksiyonel Gıdalar

Link

Link

Link

Et Ürünleri İşleme Teknolojisi

Link

Link

Link

Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu

Link

Link

Link

Enzim Bilimi

Link

Link

Link

Endüstriyel Yemek Teknolojisi

Link

Link

Link

Endüstriyel Mikrobiyoloji

Link

Link

Link

Bisküvilik ve Makarnalık Buğday Ürünleri

Link

Link

Link

Beslenme İlkeleri

Link

Link

Link

Araştırma ve Deneme Metotları

Link

Link

Link

Gıda Ekonomisi

Link

Link

Link

Duyusal Analiz

Link

Link

Link