GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
LİSANS PROGRAMI DERS DEĞERLENDİRME ANKETLERİ
Dersler |
Müfredat |
||
2023-2024 Öncesi |
2023-2024 |
2024-2025 ve Sonrası |
|
Yabancı Dil II / İngilizce II |
|||
Yabancı Dil I / İngilizce I |
|||
Türk Dili II |
|||
Türk Dili I |
|||
Organik Kimya |
|||
Matematik II |
|||
Matematik I |
|||
Kimya |
|||
İş Sağlığı ve Güvenliği-II |
|||
İş Sağlığı ve Güvenliği-I |
|||
İstatistik ve Deneme Metodları |
|||
Fizik II |
|||
Fizik I |
|||
Diferansiyel Denklemler |
|||
Biyoloji |
|||
Bilgisayar Destekli Çizim |
|||
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II |
|||
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-I |
|||
Analitik Kimya |
|||
Yağ Teknolojisi |
|||
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri |
|||
Temel Bilişim Teknolojileri |
|||
Tahıl ve Öğütme Teknolojisi |
|||
Süt Bilimi ve Teknolojisi |
|||
Reaksiyon Kinetiği |
|||
Proses Tasarım |
|||
Mühendislik Termodinamiği |
|||
Mezuniyet Çalışması-II |
|||
Mezuniyet Çalışması-I |
|||
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi |
|||
Mesleki Staj |
|||
Isı ve Kütle Transferi |
|||
Gıda Mühendisliğine Giriş |
|||
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri |
|||
Gıda Mikrobiyolojisi |
|||
Gıda Kimyası |
|||
Gıda Biyoteknolojisi |
|||
Gıda Biyokimyası |
|||
Et Bilimi ve Teknolojisi |
|||
Enstrümental Gıda Analizleri |
|||
Enerji ve Kütle Denkliği |
|||
Akışkanlar Mekaniği |
|||
Zeytin ve Zeytinyağı İşleme Teknolojisi |
Link |
Link |
|
Yağ Teknolojisinde Yeni Teknikler |
|||
Ürün Geliştirme ve Optimizasyonu |
|||
Şeker ve Şekerli Ürünler Teknolojisi |
|||
Süt Yan Ürünleri Teknolojisi |
|||
Tahıl Ürünleri İşleme Teknolojisi |
Link |
Link |
|
Süt Ürünleri İşleme Teknolojisi |
Link |
Link |
|
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi |
|||
Soğuk Tekniği |
|||
Proje Hazırlama ve Değerlendirme |
|||
Özel Gıdalar |
|||
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri |
|||
Mesleki İngilizce |
|||
Kahvaltılık Tahıl ve Ekstrüde Ürünleri Teknolojisi |
|||
İşletme Organizasyonu ve Yönetimi |
|||
İçme Suyu Teknolojisi |
Link |
Link |
|
Gıda Mühendisliği Malzeme Bilgisi |
|||
Gıda Muhafaza Teknikleri |
|||
Gıda Moleküler Biyolojisi |
|||
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü |
|||
Gıda Lojistiği |
|||
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji |
|||
Gıda İşletme Sanitasyonu |
|||
Gıda Fiziği |
Link |
Link |
|
Gıda Endüstri Makinaları |
|||
Gıda Endüstri Atıkları ve Atık Değerlendirme |
Link |
Link |
|
Gıda Ambalajlama İlkeleri |
|||
Fonksiyonel Gıdalar |
|||
Et Ürünleri İşleme Teknolojisi |
|||
Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu |
|||
Enzim Bilimi |
|||
Endüstriyel Yemek Teknolojisi |
|||
Endüstriyel Mikrobiyoloji |
|||
Bisküvilik ve Makarnalık Buğday Ürünleri |
|||
Beslenme İlkeleri |
|||
Araştırma ve Deneme Metotları |
Link |
Link |
|
Gıda Ekonomisi |
|||
Duyusal Analiz |