Saat |
Pazartesi |
Salı |
Çarşamba |
Perşembe |
Cuma |
8.00 |
GIDA MÜH. DENEME PLANI VE İSTATİSTİKSEL YAKL.
|
ZEYTİNYAĞI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ VE KALİTE KRİTERLERİ
|
|
|
|
9.00 |
|
|
|
||
10.00 |
Bil. Arş. Yön. ve Etiği-A Şubesi |
|
|
||
11.00 |
GIDALARIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ
|
|
|
|
|
12.00 |
GIDA ANALİZLERİ, TEORİ VE UYGULAMALARI
|
|
|
||
13.00 |
|
|
|
||
14.00 |
|
|
|
|
|
15.00 |
BİSKÜVİ ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
|
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
|
|
|
|
16.00 |
|
|
|
||
17.00 |
|
|
|