TR | EN
"Güvenilir Gıdaya Erişimde Gıda Mühendisinin Rolü" Konulu Konferans Gerçekleştirildi
26.12.2023
Öne çıkan görsel

Bölümümüz öğrencilerine ESOGÜ Gıda Kulübü etkinliği kapsamında, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından 26.12.2023 tarihinde "Güvenilir Gıdaya Erişimde Gıda Mühendisinin Rolü" konulu konferans verilmiştir. Konferansa değerli sunumlarıyla katkı veren Gıda Müh. Sn. Ece DERGİ ve Gıda Müh. Sn. Zuhal ÜNAL CANBAZ, öğrencilerimize gıda mühendisinin işlevi, gıda güvenliği ve gıda mevzuatı ile ilgili bilgi ve deneyimlerini aktarmışlardır. Konferansa katılım sağlayarak bizleri onurlandıran başta Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Sn. Selma ÖZTÜRK olmak üzere; Gıda Müh. Sn. Ece DERGİ, Gıda Müh. Sn. Zuhal ÜNAL CANBAZ, Gıda Müh. Sn. Müge ÇİMEN, Gıda Müh. Sn. Sena GÖKDAĞ KAYMAK, Gıda Müh. Sn. Ayşe ÖZDEN ve Gıda Müh. Sn. Sema CEYLAN DOĞAN'a teşekkürlerimizi sunarız.