3. Sınıf Öğrencilerimizin Ülker Kerevitaş Teknik Gezisi
26.12.2023
Öne çıkan görsel

Bölümümüz 3.sınıfta eğitim görmekte olan öğrencilerimiz, 21.12.2023 tarihinde Gıda Biyoteknolojisi dersi kapsamında Afyon'da faaliyet göstermekte olan Kerevitaş fabrikasına teknik gezi ziyaretinde bulunmuşlardır. Gezi kapsamında öğrencilerimize iş sağlığı ve güvenliği, kalite ve üretim konuları hakkında bilgiler verilmiş ve ziyaret edilen tesisteki uygulama ve ekipmanlar tanıtılmıştır. Gezi sırasında öğrencilerimize değerli bilgilerini aktaran ve gezi boyunca ekibe eşlik eden Üretim Müdürü Sayın İlyas DİKER’e, Kalite Şefi Sayın Semiha Özlem AKAN’a, Çevre ve İSG uzmanı Sayın Ayşegül BALUM AYDIN’a, İnsan kaynakları yöneticisi Sayın Murat KOÇAK’a ve İnsan kaynakları uzman yardımcısı Sayın Güzide ERENOĞLU’na teşekkürlerimizi sunarız.