3. Sınıf Öğrencilerimizin Namsan Gıda Teknik Gezisi
6.12.2023
Öne çıkan görsel

Bölümümüz 3.sınıfta eğitim görmekte olan öğrencilerimiz, 06.12.2023 tarihinde Et Bilimi ve Teknolojisi dersi kapsamında Eskişehir'de faaliyet göstermekte olan Namsan Gıda ve Nadir Et Entegre Tesisi fabrikalarına teknik gezi ziyaretinde bulunmuşlardır. Bölüm öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Onur KETENOĞLU, Doç. Dr. İlyas ATALAR ve Doç. Dr. Yaşar KARADUMAN'ın da eşlik ettiği gezide, öğrencilerimize et ürünleri ve işleme teknikleri hakkında bilgiler verilmiş ve ziyaret edilen tesislerdeki uygulama ve ekipmanlar tanıtılmıştır.

Gezi sırasında öğrencilerimize değerli bilgilerini aktaran ve gezi boyunca ekibe eşlik eden Namsan Gıda'dan veteriner hekim Sayın Şefik Bey'e, ve ayrıca Nadir Et Entegre Tesisi'ndeki ziyaret sırasında ekibe eşlik eden ve bilgilendirmeler yapan Sayın Muhammed Bey'e teşekkürlerimizi sunarız.