TR | EN
Ders-Program Çıktıları Matrisi

DERSLER

PROGRAM ÇIKTILARI

PÇ-1

PÇ-2

PÇ-3

PÇ-4

PÇ-5

PÇ-6

PÇ-7

PÇ-8

PÇ-9

-10

BİYOLOJİ

X

 

 

 

X

 

 

 

 

X

FİZİK-1

X

 

 

 

X

 

X

 

 

 

KİMYA

X

 

 

 

X

 

X

 

 

 

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ

X

 

 

 

X

 

 

X

 

X

KARİYER PLANLAMA

 

 

 

X

 

X

X

 

X

 

 TEMEL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

X

 

X

 

X

 

 

X

 

 

MATEMATİK-1

X

 

 

 

X

 

X

 

 

 

TÜRK DİLİ-I

X

 

 

 

X

 

 

 

 

X

ANALİTİK KİMYA

X

 

 

X

X

 

 

 

 

X

BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM

 

X

X

 

X

 

 

 

 

 

FİZİK II

X

X

 

X

 

 

 

 

 

 

MATEMATİK II

X

X

 

X

X

 

 

 

 

 

ORGANİK KİMYA

X

X

X

 

 

 

 

 

 

 

TÜRK DİLİ II

 

 

X

 

 

X

X

X

X

 

İSTATİSTİK

X

X

X

X

X

 

 

 

X

 

AİIT I

 

 

 

X

 

X

X

 

 

 

DİFERANSİYEL DENKLEMLER

X

X

 

X

X

 

 

 

 

 

ENERJİ VE KÜTLE DENKLİĞİ

X

X

 

 

 

 

 

 

 

 

GIDA KİMYASI

X

 

 

 

 

 

 

X

 

X

GIDA MÜHENDİSLİĞİ TEMEL İŞLEMLERİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

MESLEKİ İNGİLİZCE

X

 

 

 

 

X

 

X

 

 

MÜHENDİSLİK TERMODİNAMİĞİ

X

X

X

 

 

 

 

 

 

 

YABANCI DİL I

 

 

 

X

 

X

X

 

 

 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ I

X

 

 

X

 

 

X

 

 

 

ARAŞTIRMA VE DENEME METOTLARI

X

X

X

X

X

 

 

 

X

 

AKIŞKANLAR MEKANİĞİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

AİIT II

 

 

 

X

 

X

X

 

 

 

BESLENME İLKELERİ

X

X

 

 

X

 

 

 

 

X

ENDÜSTRİYEL MİKROBİYOLOJİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

GENEL MİKROBİYOLOJİ

X

X

 

 

X

 

 

X

X

X

GIDA MOLEKÜLER BİYOLOJİSİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

ISI VE KÜTLE TRANSFERİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

KAHVALTILIK TAHIL VE EKSTRUDE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

 

X

 

 

X

 

 

X

 

X

REAKSİYON KİNETİĞİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II

X

 

 

X

 

 

X

 

 

 

YABANCI DİL II

 

 

 

X

 

X

X

 

 

 

BİSKÜVİLİK VE MAKARNALIK BUĞDAY ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

X

X

 

X

X

 

 

 

 

 

ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ

X

 

 

 

X

 

X

X

 

 

GIDA BİYOKİMYASI

X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ

 

X

 

 

X

 

 

X

 

X

GIDA EKONOMİSİ

X

 

 

X

 

X

X

 

X

 

GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİ

X

X

 

 

X

 

 

 

 

X

GIDA LOJİSTİĞİ

 

X

X

 

 

 

 

X

 

 

GIDA MİKROBİYOLOJİ

 

X

 

 

X

 

 

X

 

X

GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ

X

X

 

 

 

 

 

X

 

X

MODİFİYE YAĞLAR VE ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ

X

 

X

 

 

 

 

X

 

 

SOĞUK TEKNİĞİ 

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

İŞLETME ORGANİZASYONU VE YÖNETİMİ

 

 

 

X

X

X

X

 

 

X

GIDA ENDÜSTRİSİ ATIKLARI VE ATIK DEĞERLENDİRME

X

 

 

 

 

 

 

 

X

X

ENDÜSTRİYEL YEMEK TEKNOLOJİSİ

X

 

X

 

 

 

 

X

 

X

DUYUSAL ANALİZ

 

X

 

X

X

X

 

 

X

 

ENZİM BİLİMİ

X

 

 

 

 

 

 

 

X

X

ET BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ

 

X

X

 

 

 

 

X

 

X

FONKSİYONEL GIDALAR

X

 

 

 

 

 

 

X

 

X

GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI

X

X

 

 

 

 

 

X

 

 

GIDA FİZİĞİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

GIDA MEVZUATI VE KALİTE KONTROLÜ

X

X

 

 

X

 

 

 

 

X

GIDA MÜHENDİSLİĞİ MALZEME BİLGİSİ

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

MEYVE VE SEBZE İŞLEME TEKNOLOJİSİ

X

 

 

 

 

 

 

 

X

X

MEZUNİYET ÇALIŞMASI-I

X

X

X

 

X

 

 

X

 

 

YAĞ TEKNOLOJİSİ

 

X

X

 

X

 

 

X

 

X

SÜT BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ

 

X

X

 

X

 

 

X

 

X

SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

X

X

 

X

X

 

 

 

 

 

TAHIL VE ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ

 

X

X

 

 

 

 

X

 

X

ET TESİSLERİNİN KURULUŞU VE ORGANİZASYONU

X

 

 

 

 

 

 

 

X

X

ET ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

X

 

 

 

 

 

 

 

X

X

GIDA İŞLETME SANİTASYONU

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

GIDA AMBALAJLAMA İLKELERİ

X

 

 

 

 

 

 

X

 

 

MEZUNİYET ÇALIŞMASI-II

X

X

X

 

X

 

 

X

 

 

PROJE HAZIRLAMA VE DEĞERLENDİRME

 

X

X

X

X

 

X

X

 

 

PROSES TASARIM

X

X

X

X

 

X

X

X

 

X

SÜT YAN ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ

X

X

 

 

 

 

 

X

 

X

TAHIL ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ

 

X

X

 

 

 

 

X

 

X

YAĞ TEKNOLOJİSİNDE YENİ TEKNİKLER

X

 

X

 

 

 

 

X

 

X

ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI İŞLEME TEKNOLOJİSİ

X

 

 

 

 

 

 

X

 

X

ÖZEL GIDALAR

X

 

 

 

 

 

 

 

X

X

İÇME SUYU TEKNOLOJİSİ 

X

X

X

 

 

 

 

X

 

 

ŞEKER VE ŞEKERLİ ÜRÜNLER TEKNOLOJİSİ

X

 

 

 

 

 

 

 

X

X

ÜRÜN GELİŞTİRME VE OPTİMİZASYONU

 

 

X

X

 

 

 

 

 

X

TAHIL VE ÖĞÜTME TEKNOLOJİSİ

 

X

X

 

 

 

 

X

 

X

MESLEKİ STAJ

X

X

X

 

X

 

X

X