TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı, 2024 Yılı 1. Dönemi kapsamında, bölüm öğrencilerimizin yürütücülüğünde sunulan 3 proje destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Proje Adı |
Proje Yürütücüsü |
Proje Danışmanı |
Spirulina Platensis İlaveli Süt Bazlı Fonksiyonel İçecek Üretimi |
Beyza Nur GÖZÜBÜYÜK |
Doç. Dr. İlyas ATALAR |
Keten Tohumu Tozu ile Dondurma Üretimi |
Hilal ÇETİN |
Doç. Dr. İlyas ATALAR |
Farklı Stabilizatörler Katılarak Üretilen Fermente İnek Sütü-Fındık İçeceği Hibrit Ürünlerin Yapısal Fizikokimyasal Ve Duyusal Özelliklerinin İncelenmesi |
İnci Sena IŞIK |
Doç. Dr. İlyas ATALAR |