TR | EN
Lisansüstü Ders Programı
6.09.2024

GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI 2024-2025 GÜZ YY. YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI

 

PAZARTESİ

SALI

ÇARŞAMBA

PERŞEMBE

CUMA

8.00

 

 

 

 

 

9.00

BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ

GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER

B.A.Y

 

 

10.00

BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ

GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER

B.A.Y

GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

 

GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALAR

11.00

BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ

GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER

B.A.Y

GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

 

GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALAR

12.00

 

 

 

GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

 

GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALAR

13.00

TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ

LİPİD KİMYASI

 

TOZ GIDALAR

 

14.00

TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ

LİPİD KİMYASI

 

TOZ GIDALAR


MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ

 

15.00

TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ

LİPİD KİMYASI

 

TOZ GIDALAR


MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ

 

16.00

 

 

 

 


MİKROBİYAL GIDA ZEHİRLENMELERİ

 

 

Not:

  1. Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etiği dersi 501011101-A Kodu ve Şubesinden alınacaktır.
  2. Gıda Analizleri, Teori Ve Uygulamalar dersi zorunludur.
  3. Ders seçimlerinde danışmanlarınızla iletişime geçiniz.

UZMANLIK ALAN VE TEZ ÇALIŞMASI DERSLERİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Uzmanlık Alan, Yüksek Lisans Tez Çalışması ve Seminer derslerinde şubeler:

  • DOÇ. DR. İLYAS ATALAR
  • DOÇ. DR. ONUR KETENOĞLU
  • DOÇ. DR. YAŞAR KARADUMAN
  • DOÇ. DR. AYSEL GÜLBANDILAR