GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI 2024-2025 GÜZ YY. YÜKSEK LİSANS DERS PROGRAMI
|
PAZARTESİ |
SALI |
ÇARŞAMBA |
PERŞEMBE |
CUMA |
8.00 |
|
|
|
|
|
9.00 |
BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ |
GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER |
B.A.Y |
|
|
10.00 |
BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ |
GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER |
B.A.Y |
GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
|
GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALAR |
11.00 |
BUĞDAY KİMYASI VE TEKNOLOJİSİ |
GIDA MÜH. KULLANILAN MOLEKÜLER YÖNTEMLER |
B.A.Y |
GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
|
GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALAR |
12.00 |
|
|
|
GIDA ATIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
|
GIDA ANALİZLERİ,TEORİ VE UYGULAMALAR |
13.00 |
TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ |
LİPİD KİMYASI |
|
TOZ GIDALAR |
|
14.00 |
TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ |
LİPİD KİMYASI |
|
TOZ GIDALAR |
|
15.00 |
TAHIL ÜRÜNLERİNDE İLERİ ANALİZ YÖNTEMLERİ |
LİPİD KİMYASI |
|
TOZ GIDALAR |
|
16.00 |
|
|
|
|
|
Not:
- Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etiği dersi 501011101-A Kodu ve Şubesinden alınacaktır.
- Gıda Analizleri, Teori Ve Uygulamalar dersi zorunludur.
- Ders seçimlerinde danışmanlarınızla iletişime geçiniz.
UZMANLIK ALAN VE TEZ ÇALIŞMASI DERSLERİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
Uzmanlık Alan, Yüksek Lisans Tez Çalışması ve Seminer derslerinde şubeler:
- DOÇ. DR. İLYAS ATALAR
- DOÇ. DR. ONUR KETENOĞLU
- DOÇ. DR. YAŞAR KARADUMAN
- DOÇ. DR. AYSEL GÜLBANDILAR