TR | EN
2021-2022 Güz Yarıyılında Seminer Dersini Alan Lisansüstü Öğrencilerin Dikkatine
7.10.2021
  1. Seminer dersi için uzaktan eğitim sistemi üzerinde oluşturulacak “Ödev” modülüne, seminer konunuzu danışmanınızla birlikte belirledikten sonra hazırlayacağınız en az 5 en fazla 10 sayfalık ödev dosyasını PDF formatında sisteme en geç 28.01.2022 tarihine kadar yükleyiniz.

2. Seminer sunumunuzu senkron olarak uzaktan eğitim sistemi üzerinden danışmanınıza (katılmak isteyen başka öğretim elemanları da danışman tarafından davet edilebilir) sözlü olarak sununuz. (Not: sunum tarihiniz danışmanınızla birlikte belirlenecektir)

3. Yüklemiş olduğunuz PDF formatındaki ödev dosyanız ve yapacağınız sözlü sunum danışmanınız tarafından değerlendirildikten sonra notunuz sisteme “YT” veya “YZ” olarak girilecektir.

İlgili öğrencilere duyurulur.